SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWE
HAVENWONINGEN

Na de zomer weer nieuwe havenwoningen in verkoop!

Ze blijven onverminderd populair, de havenwoningen in Oude Tol. Voor de laatste zeven havenwoningen waren er meer dan 50 officiële inschrijvingen. Deze woningen zijn inmiddels toegewezen aan de gelukkigen. Gefeliciteerd!

Moderne woningen
Voor degenen die buiten de boot zijn gevallen, is er goed nieuws. Na de zomer gaan er weer twintig in verkoop. Dit keer naar het ontwerp van de eerste serie havenwoningen naast het ‘eiland’. Maar dan met een nog lagere EPC van 0,4. Dus zeer energiezuinig. Waarmee de woningen van de buitenkant modern zijn én van de binnenkant. Ze komen te liggen ten westen van de laatste serie havenwoningen op de locatie van het voormalige tijdelijk winkelcentrum.

En een nieuw ‘eiland’
Later dit jaar gaat er ook weer een heel ‘eiland’ in de verkoop. Met de populaire drijf-in woningen, luxe tweekappers en prachtige vrijstaande villa’s. Met weer een heel nieuw ontwerp. En natuurlijk een boothuis.

13687_ext 05 uitsnede

Bouw op schema
Dit concept heeft zijn waarde bewezen in de eerste fase. Deze is al bijna geheel uitverkocht op één vrijstaande villa’s XL na. De bouw van de 26 woningen is in Januari gestart en verloopt voorspoedig. Meer hierover kunt u vinden op de Facebookpagina.