SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWE
HAVENWONINGEN

Zaterdag 16 januari start de verkoop

Een gelukkig nieuw jaar! En het jaar begint gelijk goed. Na de nodige vertraging gaat het project nu eindelijk in verkoop. En nu meteen met alle woningtypen. Dat betekent dat niet alleen de havenwoningen in verkoop gaan, maar ook de duovilla’s, de drijf-in-woningen en natuurlijk de geweldige vrijstaande watervilla’s. Een prachtig palet aan woningen in verschillende prijsklassen. Eén ding hebben alle woningen gemeen, de liefde voor het Reeuwijkse water.

Brochures

Zaterdag 16 januari, vanaf 11.00 tot 14.00 uur bent u van harte welkom in Zalencentrum De Brug in Reeuwijk. Dan start officieel de verkoop. De makelaars en ontwikkelaars zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Tijdens de feestelijke start verkoop zijn voor het eerst de verkooptekeningen beschikbaar met precies alle maten, materialen en technische installaties, overzichtelijk gebundeld in een technische brochure. Daarnaast liggen er uiteraard rijk geïllustreerde sfeerbrochures klaar, zodat u zich al goed een voorstelling kunt maken van het nieuwe wijkje.

Voorkeur bouwnummers

Tijdens de start verkoop kunt u zich direct inschrijven voor de woning van uw keuze. Tot een week na de start verkoop krijgt u de gelegenheid om uw voorkeur-bouwnummer(s) aan te geven op het inschrijfformulier. Daarna zal de toewijzing plaats vinden. Daarbij geldt het volgende: inwoners van Reeuwijk en Bodegraven krijgen voorrang. Bovendien maken ook de (vroege) voor-inschrijvers meer kans op hun favoriete woning. Hoe eerder u zich heeft ingeschreven, hoe beter. De makelaars kunnen u meer vertellen over de procedure.

Iedereen die zich voor 10 januari 2016 heeft ingeschreven via de website is een voor-inschrijver. U krijgt dan via de post een officiële uitnodiging. Gelieve deze mee te nemen naar de start verkoop, zodat we u gelijk herkennen als (vroege) voor-inschrijver.

Impressies

Nu de start verkoop echt in zicht komt (nog 10 nachtjes slapen) wordt het nog leuker om weg te dromen bij de mooie impressies van het project. Op de www.thuisinoudetol.nl vindt u al veel informatie en beelden. Vanaf morgen vindt u ook alle prijzen per bouwnummer op de website. Zodat u kunt zich al goed voorbereiden op de start verkoop. We verwelkomen u graag op 16 januari in Zalencentrum De Brug.

Adres: Dunantlaan 1, Reeuwijk
Tijd: vanaf 11.00 tot 14.00 uur