SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWE
HAVENWONINGEN

Vijf overweldigende watervilla’s

Deze woningen barsten van de aantrekkelijke details, zoals de schitterende overhoekse ramen die een prachtig uitzicht bieden over het water. De gelaagde terrassen, waar je nog dichter op het water zit, vormen een aantrekkelijke uitbreiding van de living. Terwijl de woonkamer met open keuken al bijna zeventig vierkante meter telt. Vanaf het terras heeft u direct toegang tot het boothuis. Een mooi detail is de glazen schuifpui die het boothuis afsluit. Zo ligt uw sloep droog en uit de wind maar biedt het wel een aantrekkelijke en uitnodigend aanblik.

Vijf royale slaapkamers

Op de verdiepingen vindt men nog vijf royale slaapkamers. Vooral de ouderslaapkamer op de eerste verdieping is prachtig, met een eigen luxe badkamer en een groot terras met uitzicht over het water. Ook op de tweede verdieping bevindt zich een royaal terras en de kamer aan de andere zijde beschikt over een indrukwekkende raampartij rondom. Een heerlijke lichte studio met zelfs nog een bescheiden extra terras.

Helemaal naar wens aan te passen

Dankzij de bouwtechniek met een vrije overspanning bieden de villa’s alle ruimte voor verschillende indelingen. Mocht u bijzondere wensen hebben dan is dat altijd bespreekbaar. Denk aan een extra kamer of juist minder en grotere kamers. Of een nog luxere ouderslaapkamer met inloopkast. Of een uitbouw op de tweede verdieping. Zelfs een lift is in overleg mogelijk.

De plattegronden van de woningen vindt u links hiernaast. Klik op de kleine afbeeldingen om de plattegrond in z’n geheel te zien.