SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWE
HAVENWONINGEN

Zes heerlijke havenwoningen

De havenwoningen maken wonen in deze exclusieve wijk bereikbaar. Comfortabele nieuwbouw eengezinswoningen die voldoen aan de modernste bouweisen, waardoor ze bijvoorbeeld al standaard zijn voorzien van vloerverwarming. En met twee bijzondere extra’s: de prachtige architectuur en ligging die ze delen met de andere luxe woningen en een eigen ligplaats met aanlegsteiger voor de deur.

Zonnige achtertuin

De woningen staan in twee richtingen, zo heeft u de keuze uit een achtertuin op het oosten of op het westen. Ook de royale voortuin en het dakterras zijn heerlijke plekken, met uitzicht op het water waar ruimte is om een boot aan te leggen. Vanzelfsprekend ook met een open vaarverbinding naar de Plassen.

Lichte studio

De woningen zelf bieden alles wat u van een moderne en ruime eengezinswoning mag verwachten. Praktisch ingedeeld met een heerlijke woonkamer en vier slaapkamers, inclusief de lichte studio op de tweede etage met dakterras.

De plattegronden van de woningen vindt u links hiernaast. Klik op de kleine afbeeldingen om de plattegrond in z’n geheel te zien.