SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWE
HAVENWONINGEN

Vier havenwoningen op de hoek

De hoekwoningen bieden extra veel ruimte dankzij de royale uitbouw op de begane grond en de eerste verdieping. Het geeft de woningen bovendien een extra rijke uitstraling. Zowel binnen als buiten. De woningen hebben een eigen oprit en standaard gemetselde tuinmuren.

Heerlijk woonklimaat

De royale uitbouw zorgt voor een heerlijk woonklimaat. Met in de woonkamer (bijna 44 m²) alle ruimte voor een mooie zithoek en op de eerste etage een veel grotere slaapkamer. Ook de derde slaapkamer is een slag groter. Door het hele huis zorgen de extra ramen voor een prachtige lichtinval.

Eigen ligplaats

Vanuit de royale voortuin en vanaf het dakterras heeft u een mooi uitzicht op het water waar u een eigen ligplaats met aanlegsteiger heeft om uw boot aan te leggen. Vanzelfsprekend ook met een open vaarverbinding naar de Plassen.

Lichte studio

De woningen zelf bieden alles wat u van een moderne woning mag verwachten. Comfortabel en energiezuinig met bijvoorbeeld standaard vloerverwarming. Praktisch ingedeeld met een heerlijke woonkamer en vier slaapkamers, inclusief de lichte studio op de tweede etage met dakterras.

De plattegronden van de woningen vindt u links hiernaast. Klik op de kleine afbeeldingen om de plattegrond in z’n geheel te zien.