SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWE
HAVENWONINGEN

Twee elegante duovilla’s

De duovilla’s liggen direct aan de Breevaart. Van deze bijzondere woningen zijn er maar twee. Met een prachtig en levendig uitzicht over het water. Een glazen schuifpui van vloer tot plafond verbindt de woonkamer met de buitenterrassen. Zo kunt u ook binnen heerlijk genieten van het kabbelende water. Een extra aardigheid van deze woning is dat u vanuit de woonkamer uw sloep in het boothuis ziet liggen.

Eilandhofje

Aan de voorzijde liggen twee privé parkeerplaatsen en heeft u vanuit de keuken een mooi uitzicht over het eilandhofje. Net als de geschakelde villa’s en de drijf-in-woningen liggen de duovilla’s aan dit pleintje. Het hart van het eiland. Het is een beschutte en veilige plek om te spelen.

Groot dakterras

Op de verdiepingen vindt u nog vier grote kamers, die dankzij de ramen rondom niet alleen ruim maar ook licht zijn. De royale overloop op de tweede verdieping biedt bovendien toegang tot een groot dakterras. Hier kunt u prettig privé zitten met een mooi uitzicht over de Breevaart.

Alternatieve indelingen

Voor zowel de eerste als de tweede verdieping zijn alternatieve indelingen mogelijk. Een en ander in overleg met de architect en de bouwer. Uiteraard moet wel worden voldaan aan het bouwbesluit en zal er rekening worden gehouden met de plek van de standleidingen. In de woning is ook al rekening gehouden met een optionele lift.

De plattegronden van de woningen vindt u links hiernaast. Klik op de kleine afbeeldingen om de plattegrond in z’n geheel te zien.