SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWE
HAVENWONINGEN

Vijf eigenzinnige drijf-in-woningen

Dit zijn de woningen waarop het thema ‘wonen-varen-leven’ in het bijzonder van toepassing is. Het unieke boothuis onder de woning is een absolute eyecatcher. Hier ligt uw sloep veilig en droog en tegelijkertijd altijd klaar om te vertrekken. Deze woning combineert spontane vaartochtjes met zorgeloos bootbezit.

Zorgeloos wonen

Het woord ‘zorgeloos’ komt wel vaker terug bij deze woningen. Geen tuin die elk jaar winterklaar gemaakt moet worden, maar een heerlijk terras op het zuiden. Met voldoende plek voor een rijk gedekte tafel en een ontspannen zithoek om van de zon te genieten. Dankzij de privacy-schermen zit u hier beschut. De woningen zijn bijzonder comfortabel. Weinig onderhoud, perfecte isolatie en de luxe van standaard een lift. Zo zijn en blijven alle woonlagen altijd bereikbaar.

Aantrekkelijke alternatief

De woningen vormen een aantrekkelijk alternatief voor een luxe appartement. Met standaard een eigen lift, een eigen voordeur en dus vooral privacy. De schitterende woonkamer heeft een groot panoramisch raam over het water en het erachter gelegen haventje. De hogere ligging zorgt voor een weidser uitzicht terwijl ’s avonds de gordijnen langer open blijven. Ook het interieur is weids. Inclusief terras en exclusief boothuis telt de woning bijna 200 m² woonoppervlak.