SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWE
HAVENWONINGEN

Exclusief en gevarieerd

Ondanks het intieme en kleinschalige karakter van het plan, biedt het een ruime keuze in verschillende prijsklassen. De woningen delen allemaal de rijke architectuur met maritieme accenten. De genuanceerde handvorm steen geeft de woningen een luxe uitstraling. En dankzij de variatie in de gevel – in materiaal en vorm – bieden de woningen vanuit elke hoek weer een bijzondere aanblik. De villa’s zijn het meest uitbundig vormgegeven, met schitterende overhoekse ramen en royale terrassen op elke verdieping.

Comfortabel en energiezuinig

De woningen bieden het comfort van nieuwbouw. Perfect geïsoleerd met een heerlijk binnenklimaat dankzij de vloerverwarming. De lage energierekening en het geringe onderhoud zijn uiteraard ook prettig. Zo hoeven de houten geveldelen de eerste 15 jaar niet behandeld te worden en zijn de glazen schuifdeuren uitgevoerd in aluminium. Elegant en duurzaam.

Individuele opties

De woningen bieden verschillende opties om geheel naar wens te worden opgeleverd. De villa’s hebben de meeste mogelijkheden. Bijvoorbeeld een uitbouw op tweede verdieping met een luxe ouderslaapkamer. Qua indeling is in principe alles bespreekbaar, uiteraard in overleg en mits het voldoet aan het bouwbesluit. De drijf-in-woningen hebben zelfs standaard een lift. Bij de duowoningen en villa’s is dit optioneel.

Interactief overzicht

Via het interactieve overzicht ziet u snel welke woning zich waar bevindt. Als u met uw muis over het kavel gaat, krijgt u meteen de basis informatie te zien. Via de blauwe link gaat u naar de betreffende woningpagina.