SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWE
HAVENWONINGEN

Voorinschrijving nieuwe woningen gestart

Deze zomer start de verkoop van 20 nieuwe havenwoningen in Oude Tol. De architectuur lijkt sterk op de reeds gebouwde woningen aan de Greidweide. De moderne en sfeervolle woningen met een eigen aanlegsteiger waren snel uitverkocht. Nu heeft u een nieuwe kans om deze populaire woning te bemachtigen. De nieuwe woningen worden gebouwd tussen de Meentweide en de Hooiweide, op de voormalige locatie van het tijdelijk winkelcentrum, en krijgen ook een vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen.


Het ontwerp van de nieuwe havenwoningen lijkt sterk op de al gebouwde woningen aan de Greidweide waarvan u hier een impressie ziet. Alleen de bovenste verdieping wordt royaler en de steensoort wordt anders om goed aan te sluiten op de omgeving.

Energiezuiniger kan bijna niet
Het is het wachten waard geweest. In deze fase zijn de woningen zuiniger dan ooit. De precieze energie prestatie waardes zijn nog niet bekend. Het zullen of nul-op-de-meterwoningen worden of energie neutraal. Uiteraard geen gasaansluiting, maar wel een eigen water warmtepomp, circa 20 zonne-panelen en uitstekend geïsoleerd met onder andere een driedubbele beglazing. Dus helemaal voorbereid op de toekomst.

Extra vierkante meters
Bovendien zijn de woningen groter. De tweede verdieping telt ongeveer 9 m² extra. De woningen krijgen een oppervlakte van 130 m² tot 143 m². Ze krijgen weer een nieuwe uitstraling dankzij een ander soort steen, die goed aansluit bij de gebouwen in de omgeving. Aan de luxe is ook gedacht. Met vloerverwarming door de hele woning, een onder architectuur ontworpen tuinafscheiding en een eigen aanlegplek voor de boot.


Het royale interieur van de hoekwoning.

Exclusief eiland
Aan het eind van het jaar komen er ook exclusieve woningen op het nieuwe eiland in de verkoop. 12 luxe woningen met een nieuwe architectuur, vrijstaand, geschakeld en drijf-in. Bij het ontwerp is het unieke concept van het vorige eiland opnieuw leidend: “wonen, varen, leven”. Ook deze woningen zullen gasloos worden ontwikkeld.

Een schets van het nieuwe eiland. Met opvallend royale terrassen aan het water.

Nu voorinschrijven
U kunt zich nu al voorinschrijven. Voor zowel de nieuwe havenwoningen (start verkoop zomer 2018) als de luxe woningen op het eiland (start verkoop eind 2018). Zo maakt u bij de start verkoop meer kans op de woning van uw keuze.