SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWE
HAVENWONINGEN

Het water ligt er altijd uitnodigend bij

In Reeuwijk is meer water dan wegen. En in het plassengebied heeft het verkeer op het water voorrang op het wegverkeer. Wonen in Reeuwijk is dan ook pas echt wonen in Reeuwijk als de boot voor of achter het huis ‘geparkeerd’ kan worden. In Oude Tol gaan we nog een stap verder. Hier ‘parkeert’ u de sloep droog. Of u uw sloep wel of niet droog ligt maakt namelijk een groot verschil. Het is het verschil tussen gelijk instappen en wegvaren, of gehannes met dekzeiltjes. Als de boot overdekt voor je woning ligt, maak je er veel makkelijker even gebruik van. Ook voor korte tochtjes.

Geen winterstalling meer nodig

Het boothuis heeft nog een ander belangrijk voordeel. U creëert eenvoudig uw eigen winterstalling. Zo hoeft u nooit meer de boot naar een kostbare winterstalling te brengen. En dus ook niet op te halen in de lente. Zodra de eerste zonnestralen zich aandienen, vaart u al de plas op.

Uitgestrekt plassengebied

In Reeuwijk kun je over het water bijna overal komen. Een boodschapje, een drankje of een etentje? U kunt het allemaal varend in uw sloep bereiken. En natuurlijk heeft u een rechtstreekse vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen. Een uitgestrekt gebied opgedeeld in elf verschillende plassen elk met een eigen karakter. Natuurliefhebbers, watersporters of hipsters. Iedereen komt hier aan z’n trekken. Zo is Elfhoeven met een zandstrand ideaal voor zwemmers en zonaanbidders, terwijl ’s-Gravenbroek uitnodigend is voor intensieve watersport.