SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWE
HAVENWONINGEN

Maandag start verkoop bij de makelaars

Vanaf maandag aanstaande bent u van harte welkom bij de makelaars, Dupree Makelaardij en Slingeland Makelaardij in Reeuwijk. Vanzelfsprekend staat de koffie klaar, maar belangrijker: er ligt een uitgebreide brochure, informatie over de optiemogelijkheden en een inschrijfformulier klaar, die u thuis op uw gemak kunt doorlezen.

Veel belangstelling
De belangstelling voor de havenwoningen is groot. U heeft zich gelukkig al voor ingeschreven. Daardoor heeft u meer kans op de woning van uw keuze. Inmiddels is de voorinschrijving gesloten.

Inschrijvingstermijn 2 weken
De officiële inschrijving, waarbij u ook het bouwnummer van uw keuze aangeeft, duurt van maandag 27 februari tot en met maandag 13 maart. Dan moeten de inschrijfformulieren weer ingeleverd zijn bij de makelaar.

Nadat de inschrijving is gesloten, zullen de woningen dezelfde week worden toegewezen. Daarbij heeft u als voorinschrijver voorrang. Voor de toewijzing zal worden geloot onder de voorinschrijvers. Er is geen speciale voorrangsregeling voor inwoners van de gemeente Reeuwijk.
De verwachting is dat de woningen snel worden verkocht en dat er in mei gestart kan worden met de bouw.

Interieur_Havenwoning_en_sloot

Een heerlijk vooruitzicht
Als volgend jaar de woningen worden opgeleverd, kunt u al genieten van het luxe terras aan het water met avondzon. En elk moment in de sloep stappen op weg naar de Reeuwijkse plassen. Verder geniet u van:

  • Het vele licht door de grote glazen schuifpuien
  • De hoge kwaliteit afwerking met onder andere stompe deuren en hardhouten kozijnen.
  • Voor de kinderen is er vlakbij de grote groene speeltuin.
  • De hoge duurzaamheid en lage energielasten dankzij onder andere de hybride ketel en douche wtw (epc van 0,4!)
  • Vrijheid dankzij optiemogelijkheden, zoals een uitbouw, een zolderindeling of een andere plek voor de keuken.

De koopsom is € 295.000,- v.o.n. voor de tussenwoningen en € 312.500,- v.o.n. voor de hoekwoningen.

Levensloopbestendig aan de achterzijde
Op het zelfde terrein worden achter de zeven nieuwe havenwoningen ook zes levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Deze woningen worden nu gebouwd en worden naar verwachting in april opgeleverd. Het zijn speciale levensloopbestendige woningen van de woningbouwvereniging voor senioren. Het ontwerp van de woningen is mooi afgestemd op de havenwoningen. Er wordt gebruik gemaakt van dezelfde steen, ze zijn wel een verdieping lager.