SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWE
HAVENWONINGEN

Inschrijving sluit zaterdag a.s.

Het was opvallend druk afgelopen zaterdag in De Brug. Met veel enthousiaste reacties en mensen die al stiekem wegdroomden bij de gedachte aan hun nieuwe huis. Het aantal inschrijvingen maakt dat we er het volste vertrouwen in hebben dat er volgend jaar een mooie nieuwe wijk ligt in Reeuwijk. Dankzij de prachtige architectuur en de luxe boothuizen is het een verrijking voor het dorp.

Officieel inschrijfformulier

Aanstaande zaterdag (23 januari) sluit de inschrijving. Als u nog aan het wikken en wegen bent, heeft u tot en met zaterdag de tijd om de knoop door te hakken. Mocht u het officiële inschrijfformulier kwijt zijn of een fris exemplaar willen, hier kunt u het downloaden. Ook de brochure is nu te downloaden. Uiteraard staan de makelaars ook klaar voor aanvullende informatie.

Toewijzing

In de week na 23 januari vindt de toewijzing plaats volgens de aangegeven voorkeuren. Daarna worden de gelukkigen gebeld voor een gesprek bij een van de makelaars. Dan liggen alle contractstukken klaar en kunt men daadwerkelijk tot de koop overgaan. De andere kandidaten worden eveneens geïnformeerd, zij kunnen direct de mogelijkheden bespreken om toch de woning van hun keuze te bemachtigen. Als reservekandidaat of met een ander bouwnummer.