SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWE
HAVENWONINGEN

Eerste koopakte is getekend 

Na de druk bezochte start verkoop en de toewijzing was het weer even rustig rond Oude Tol. Twee weken gelden zijn eindelijk de verkoopgesprekken gestart. Inmiddels staan bijna alle woningen onder optie. Op de villa’s na zijn de contractstukken voor alle woningen gereed.

Feestelijk moment

Vorige week is de eerste koopakte ondertekend. Een feestelijk moment. De familie Visser is nu de gelukkige bezitter van de eerste drijf-in-woning. Inmiddels zijn er meer verkocht. Op de interactieve overzichtskaart kunt u precies zien welke woningen verkocht zijn en onder optie staan.

Start bouw

Zo liggen we nog steeds op schema voor de start bouw direct na de zomervakantie. Ondertussen wordt de bouwplaats al bouwrijp gemaakt en geleidelijk zullen de contouren van het eiland zichtbaar worden. Daarvoor zal de Noordsloot, aan de zuidzijde van het plan worden verbreed van 12 naar 23 meter. Dit versterkt het eiland gevoel en zorgt voor meer privacy.

Inrichtingsplan openbare ruimte:

Op dit moment werkt stedenbouwkundig bureau Imoss aan het definitieve  inrichtingsplan voor de hele wijk. Ze kijken welke bomen en beplanting het best tot hun recht komen in de wijk, maken een mooi ontwerp voor het hofje en onderzoeken de beste verkeerssituatie. Dit om ervoor te zorgen dat straks niet alleen de woningen er prachtig uitzien, maar de hele wijk.

Laatste nieuws

We raden u ook aan de Facebookpagina van Oude Tol in de gaten te houden. Deze wordt geregeld bijgewerkt met de laatste nieuwtjes en foto’s van het project. Behoort u niet tot de gelukkigen die een woning toegewezen hebben gekregen, blijf het project volgen, er kan altijd weer een woning beschikbaar komen. Zoals deze week bouwnummer 7, de riante villa XL op de kop van het project.