SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWE
HAVENWONINGEN

Binnenkort 7 nieuwe Havenwoningen te koop

Voor wie bij de eerste Havenwoningen net buiten de boot viel, hebben we nu goed nieuws. Aan de andere kant van de school worden zeven nieuwe Havenwoningen gebouwd. Dit keer hebben de woningen een klassieke schuine kap. Toch hebben de woningen een moderne uitstraling dankzij de opvallende erker over de gehele hoogte van het huis. En de aanlegsteiger doet nu ook dienst als royaal terras. Hier is het na een dag hard werken heerlijk genieten van de late middag zon.

Snel uitverkocht
De eerste Havenwoningen in Oude Tol waren bijna meteen uitverkocht. Niet vreemd gezien het schitterende aanbod. Bereikbare gezinswoningen met alle luxe van wonen in Oude Tol. Op een plek waar het altijd vakantie is, met een rijke architectuur en voor elke woning een eigen ligplaats met riante steiger.

Nog luxer en nog zuiniger
De nieuwe Havenwoningen leggen de lat weer een stukje hoger. Met meer dan 130 vierkante meter bieden ze nog meer leefruimte en inrichtingsmogelijkheden. Tegelijkertijd zijn ze weer een stuk energiezuiniger dankzij de voortschrijdende techniek en wetgeving. Het meest in het oog springend is de spectaculaire erker met op elke verdieping een royale schuifpui. Het geeft de woningen een extra bijzondere uitstraling en het zorgt voor veel licht en ruimte, ook op de tweede verdieping.

Vaarverbinding naar de Plassen
De meest favoriete plek is waarschijnlijk het terras aan het water. Dankzij de ligging op het westen zit je hier vanaf de middag heerlijk in het zonnetje bij het kabbelende water. Net als in fase 2 van Oude Tol heeft het water voor de woningen een open verbinding naar de Breevaart, waarvandaan u zo naar de Reeuwijkse Plassen vaart.

Voorinschrijving nieuwe Havenwoningen is gestart
U kunt zich nu al vrijblijvend inschrijven. U wordt dan ook via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden over de aanstaande verkoop. Deze start zeer binnenkort.

Nog 2 luxe villa’s te koop
De huidige fase van Oude Tol is bijna uitverkocht. Er zijn nog twee luxe villa’s te koop. Een vrijstaande villa (bouwnummer 1) en een vrijstaande XL (Bouwnummer 7). Bent u nog geïnteresseerd? Neem dan snel contact op met de makelaar. Het is de laatste kans in dit bijzondere project waarvan de bouw nu in december start.