SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWE
HAVENWONINGEN

Al zeventig procent verkocht

Op het grote projectbord aan de Breevaart hangt de sticker al: 70% verkocht. En we zijn al hard op weg naar de 80%. Dat is natuurlijk prachtig nieuws. Het betekent alleen wel dat als u ook wilt wonen in Oude Tol fase 2, het wel tijd wordt om beslissingen te nemen.

Aan bijna alle voorwaarden is voldaan
Inmiddels wordt aan steeds meer voorwaarden voldaan om ook werkelijk te kunnen gaan bouwen. Twee van de drie zogenaamde ‘opschortende voorwaarden’ zijn onlangs getackeld. De bouwvergunning is onherroepelijk en er zijn voldoende woningen verkocht. Ondertussen werkt Woningborg aan de planacceptatie, naar verwachting duurt dit nog enkele weken.

Kopers informatieavond op 25 augustus
Op donderdag 25 augustus wordt er door Batenburg Bouw een kopers informatieavond georganiseerd in Zalencentrum De Brug. Op deze toch ook feestelijke avond wordt alles verteld en uitgelegd over de bouw, meerwerkopties en procedures. Een persoonlijke uitnodiging met nadere informatie volgt nog.

Start bouw eind oktober
Naar verwachting zal de start bouw eind oktober plaatsvinden. Iets later dan gepland als gevolg van enige vertraging in het verkoopproces, doordat de koopaktes voor de acht woningen aan de Noordsloot niet konden worden getekend. Er moest eerst overeenstemming worden bereikt met de bezwaarmakers. Gelukkig zijn we inmiddels zo ver en nu zijn de eerste koopaktes voor de vrijstaande woningen getekend.

Heeft u het eiland al ontdekt?
Ontdek een nieuw eiland in Reeuwijk. Zo begon nog maar kort geleden de verkoopcampagne van Oude Tol fase 2. En kijk nu eens… aan de Noordsloot wordt al hard gewerkt. De contouren van de eilanden zijn al zichtbaar en ook de rieteilanden liggen al in het water. Alleen het riet zelf wordt later geplant. Tijdens de bouw wordt ook de sloot nog verder verbreed van 12 meter naar 23 meter. Straks vormen de rieteilanden in het midden van de brede sloot een mooie natuurlijke afbakening voor meer privacy.

Meer nieuws
Binnenkort hoort u weer van ons. In het bijzonder met nadere informatie over 25 augustus.
We raden u ook aan de Facebookpagina van Oude Tol in de gaten te houden. Deze wordt geregeld bijgewerkt met de laatste nieuwtjes en foto’s van het project.