SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWE
HAVENWONINGEN

2018 biedt nieuwe kansen in Oude Tol

Allereerst wensen we u een prachtig nieuw jaar. Een jaar waarin uw woonwensen werkelijkheid worden. In 2018 is er weer volop activiteit in Oude Tol. De bouw van het eerste ‘eiland’ is in volle gang. De contouren van de imposante geschakelde villa’s en tweekappers zijn al duidelijk zichtbaar en nog voor de zomer worden de eerste 26 havenwoningen opgeleverd. Net als de 7 havenwoningen op de Moerweide.

Nieuwe havenwoningen
Voor wie bij de laatste fases de boot heeft gemist, hebben we nu goed nieuws. Rond mei/juni gaan twintig nieuwe havenwoningen in verkoop. De helft van deze woningen zullen aanzienlijk zuiniger worden. Denk aan energieneutraal of zelfs nul-op-de-meter. Om deze ambities waar te maken zal ook de architectuur enigszins worden aangepast. Over twee maanden start de voorinschrijving.


De nieuwe havenwoningen krijgen een ontwerp dat sterk verwant is met de zeven woningen die in de laatste fase zijn verkocht. Het ontwerp wordt op dit moment aangepast aan de duurzaamheidsambities.

Een nieuw eiland
Rond de zomer start ook de verkoop van 12 nieuwe woningen op het volgende eiland. Hier staat opnieuw de bijzondere relatie met het water centraal. Net als op het eerste eiland wordt het een divers aanbod van woningen, die stuk voor een stuk een eigen ligplaats voor de boot hebben. Met luxe vrijstaande villa’s en tweekappers. En het succesnummer uit de vorige fase, de zogeheten drijf-in-woningen komen weer terug. Het worden weer unieke woningen met een geheel eigen architectuur. De architect heeft de eerste ontwerpen al klaar en er wordt druk gerekend door de constructeurs en andere bouwkundigen.


Links de bouw van het eerste eiland in volle gang. Rechts de locatie voor het nieuwe eiland.

Laatste nieuws op Facebook
Voor het laatste nieuws adviseren we u om onze Facebookpagina in de gaten te houden. Of like onze pagina en u blijft automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de start van de voorinschrijving. U kunt ook het contactformulier invullen, dan wordt u op de hoogte gehouden via de nieuwsbrief.